عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن

موسوی: ظریف هفته آینده به 3 کشور اروپایی سفر می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام اینکه ظریف هفته آینده به 3 کشور اروپایی سفر می‌کند، گفت که سفر به چند کشور حوزه خلیج فارس نیز در برنامه کاری وزیر خارجه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با خبرگزاری صدا و سیما به سفرهای که وزیر امور خارجه در آینده نزدیک به منطقه و اروپا در دستورکار قرار دارد، اشاره کرد و گفت: وزیر خارجه در یکی دو سفر نیز رئیس جمهور را همراهی می‌کند و این سفرها در راستای دیپلماسی فعال و متوازنی است که ایران پیگیری می‌کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد که ظریف به چند کشور حوزه خلیج فارس در فواصلی سفر خواهد داشت و مجددا مواضع جمهوری اسلامی ایران را در خصوص همکاری‌های منطقه‌ای و لزوم همگرایی کشورهای منطقه برای تأمین امنیت این منطقه حساس به ویژه خلیج فارس و تنگه هرمز بیان خواهد کرد.

 

موسوی با بیان اینکه سفر ظریف به اروپا به سه کشور اروپایی انشاءالله هفته آینده انجام می‌شود، عنوان کرد: این سفرها در چارچوب سفرهای دوجانبه بین ایران و سه کشور اروپایی است که به زودی درباره جزییات آن اطلاع رسانی خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: هیأت اقتصادی همراه وزیر خارجه نیست، ولی یک تیم رسانه‌ای قوی ایشان را همراهی خواهد کرد.

 

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف عصر یکشنبه 20 مرداد ماه به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات قطری به دوحه رفت و در مدت 2 روز حضورش در قطر با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات این روزهای منطقه را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد. ظریف در پایان این سفر در گزارشی توئیتری این سفر را سازنده خواند و بار دیگر تأکید کرد که ملت‌های منطقه قادر به تضمین امنیت منطقه خلیج فارس هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار