گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

موسوی: ظریف هفته آینده به 3 کشور اروپایی سفر می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام اینکه ظریف هفته آینده به 3 کشور اروپایی سفر می‌کند، گفت که سفر به چند کشور حوزه خلیج فارس نیز در برنامه کاری وزیر خارجه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با خبرگزاری صدا و سیما به سفرهای که وزیر امور خارجه در آینده نزدیک به منطقه و اروپا در دستورکار قرار دارد، اشاره کرد و گفت: وزیر خارجه در یکی دو سفر نیز رئیس جمهور را همراهی می‌کند و این سفرها در راستای دیپلماسی فعال و متوازنی است که ایران پیگیری می‌کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد که ظریف به چند کشور حوزه خلیج فارس در فواصلی سفر خواهد داشت و مجددا مواضع جمهوری اسلامی ایران را در خصوص همکاری‌های منطقه‌ای و لزوم همگرایی کشورهای منطقه برای تأمین امنیت این منطقه حساس به ویژه خلیج فارس و تنگه هرمز بیان خواهد کرد.

 

موسوی با بیان اینکه سفر ظریف به اروپا به سه کشور اروپایی انشاءالله هفته آینده انجام می‌شود، عنوان کرد: این سفرها در چارچوب سفرهای دوجانبه بین ایران و سه کشور اروپایی است که به زودی درباره جزییات آن اطلاع رسانی خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: هیأت اقتصادی همراه وزیر خارجه نیست، ولی یک تیم رسانه‌ای قوی ایشان را همراهی خواهد کرد.

 

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف عصر یکشنبه 20 مرداد ماه به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات قطری به دوحه رفت و در مدت 2 روز حضورش در قطر با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات این روزهای منطقه را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد. ظریف در پایان این سفر در گزارشی توئیتری این سفر را سازنده خواند و بار دیگر تأکید کرد که ملت‌های منطقه قادر به تضمین امنیت منطقه خلیج فارس هستند.

ارسال نظر